Last news in Fakti

3 Януари, 2020 19:25 2 373 0

Солскяер: Не ме разбрахте за Погба!

  • обяснение-
  • контузия-
  • манчестър юнайтед-
  • операция-
  • медии-
  • въпроси-
  • погба-
  • солскяер

Медиите в Англия не спират да засипват норвежеца с въпроси за халфа на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Не ме разбрахте за Погба! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер за пореден път трябваше да коментира Пол Погба, който отново е любима тема на медиите на Острова, след като януарският трансферен прозорец бе отворен. Поводът за това бе коментарът на самия мениджър след загубата от Арсенал, когато Солскяер заяви, че французинът е бил посъветван от "неговите хора" да се подложи на лека операция на глезена, която ще го извади от строя за още около четири седмици. Веднага започнаха спекулации за това кои са тези хора и дали те не са взели това решение, за да не може Погба да играе отново за Юнайтед до затварянето на пазара, надявайки се, че ще успее да осъществи трансфер, преди да се наложи отново да облече екипа на "червените дяволи".

"Предстои ни участие в третия кръг на ФА Къп, а вие продължавате да говорите за Пол. Той се върна след дълго отсъствие, игра в два мача и това му повлия, така че не можеше да вземе участие срещу Бърнли. Почувства болка в глезена и направихме нов преглед на скенер. Това не е същата контузия, от която се лекуваше. Различна е. "Неговите хора" означава, че когато ти предстои операция, ти се консултираш с тези, на които имаш доверие. Ако не е станало ясно, може би се дължи на лошия ми английски. Всеки има хора, на които вярва, и с които говори. Когато аз бях контузен и претърпях много операции на коленете, имах мои хора в Норвегия и Швеция, с които се консултирах. Пол също има такива, на които се доверява. Това е важно. Винаги искаш и второ мнение. Той беше посъветван да направи тази операция. Не е нещо голямо и както казах и преди, ще му трябват три или четири седмици за възстановяване", коментира Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА