Last news in Fakti

5 Януари, 2020 16:09 873 0

Лацио отново успя! ''Орлите'' попариха Бреша в добавеното време на мача

  • серия а-
  • лацио-
  • бреша-
  • 2:1

''Бианкочелестите'' записаха 9-и пореден успех в Серия А

Лацио отново успя! ''Орлите'' попариха Бреша в добавеното време на мача - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Отборът на Лацио спечели с 2:1 като гост на Бреша в първи двубой от 18-ия кръг на италианската Серия А.

Марио Балотели откри резултата за домакините в 18-ата минута, а в края на първата част Чиро Имобиле от дузпа възстанови равенството. В добавеното време отново Имобиле извърши пълния обрат в мача и донесе трите точки на своя тим.

Гостите можеха да поведат още в 7-ата минута, но ударът на Фелипе Кайседо бе отменен заради засада.

В 18-ата минута Балотели изведе домакините напред в резултата, достигайки до центриране в наказателното поле и поразявайки вратата на Томас Стракоша.

Последваха няколко неуспешни опита за гол на сметката на гостите.

Само за 5 минути Андре Чистана задържа на два пъти непозволено противников футболист, за което получи два жълти картона, респективно червен и принуди отбора си да доиграе срещата с човек по-малко. Заради второто нарушение на Чистана, Лацио получи дузпа, която бе реализирана от Чиро Имобиле.

В хода на второто полувреме, някак си Бреша бяха успели да се мобилизират, като въпреки численото си предимство, ''орлите'' така и не успяха да натиснат силно своите домакини.

В добавеното време на срещата обаче пресата на Лацио даде резултат и Имобиле получи топката след страхотен пас в наказателното поле. Нападателят не се поколеба и изпрати топката право в мрежата на Стракоша, с което за пореден път се превърна в герой за лациалите.

Така отборът на Лацио продължава победната си серия с 9-и пореден успех и остава на трета позиция в първенството с 39 точки в своя актив. Бреша пък е в зоната на изпадащите с 14 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА