Last news in Fakti

6 Януари, 2020 08:59 2 006 0

Лудогорец е пред привличането на роден национал

  • лудогорец-
  • страхил попов-
  • национален отбор

Вече стана ясно, че Попов и още 10 играчи на турския тим са свободни да си търсят нови отбори

Лудогорец е пред привличането на роден национал - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е пред привличането на роден национал. Разградчани проявяват интерес към десния бек на Касъмпаша Страхил Попов, пише „Тема Спорт“. „Орлите“ вече са се свързали с футболиста и са провели първоначален разговор.

Вече стана ясно, че Попов и още 10 играчи на турския тим са свободни да си търсят нови отбори. Това е обявил собственикът на Касъмпаша Тургай Джинер.

Лудогорец има нужда от подсилване на десния фланг на защитата. Договорът на Сисиньо е до края на сезона и няма индикации, че бразилецът ще преподпише.

В България Страхил Попов е играл за Литекс, Монтана и Локомотив (Мездра). Той беше продаден от ловчанлии на Касъмпаша през лятото на 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА