Last news in Fakti

6 Януари, 2020 09:15 2 513 2

Арестуваха 15 ултраси на ПАОК за нападението с ножове над фенове на Ботев Пд

  • фенове-
  • паок-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • нападение

При инцидента загина 28-годишният пловдивчанин Тоско Б., който беше блъснат от кола

Арестуваха 15 ултраси на ПАОК за нападението с ножове над фенове на Ботев Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцката полиция е арестувала 15 ултраси на ПАОК, съобщава PlovdivDerby.com. Причината за ареста е нападението с ножове и други хладни оръжия над 7-8 фенове на Ботев Пловдив.

Припомняме, че при инцидента загина 28-годишният пловдивчанин Тоско Б., който беше блъснат от кола. Други двама фенове на „канарчетата“ пък са настанени в болница в Солун. Единият от тях е претърпял операция, след като е ударен с камък в главата.

Снощи гръцката полиция обяви, че издирва автомобил. Става въпрос за черен ван, с който са се предвижвали фенове на ПАОК.

За момента се твърди, че колата, която е блъснала Тоско Б., е била управлявана от жена. Тя също е арестувана, но се смята, че инцидентът е станал по случайност, а не нарочно.

Стотици фенове на гръцкия Арис изказаха своите съболезнования, използвайки социалната мрежа Фейсбук страниците на Ботев Пловдив, „Бултрас“ и др.

От клуба поискаха полицията в Гърция да е безкомпромисна при откриването на виновните и да не си затваря очите пред нищо.

От фенски страници на Берое, ЦСКА и Левски в социалните мрежи също изказаха своите съболезнования и осъдиха нападението с оръжия над българските фенове в Солун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    блъснали са го с кола
  • 2 БАХ

    2 1 Отговор
    Ами то е ясно че е блъснат с кола , ти да не мислеше че е с каляска . Като гледам какво пишеш , е ясно че те сърби главата отвътре и няма как да се почешеш , пробвай през носа или ушите може и да стане . Не е ли ти неудобно , момчето е починало а ти се правиш на шут !