6 Януари, 2020 09:41 1 015 0

Петър Жеков: ЦСКА ще има трудности и през пролетта

  • петър жеков-
  • футбол-
  • цска

Май виждам нашия отбор на трето място, а това е отстъпление

Петър Жеков: ЦСКА ще има трудности и през пролетта - 1
Снимка: БГНЕС

"Червената" легенда - Петър Жеков, който все още държи убедително рекорда по вкарани голове в елита, продължава да е на мнение, че любимият му ЦСКА ще има трудности и през пролетта.

"С играчите, които се привличат без пари, няма да стане. Казал съм го и ще го повторя. Трябва повече класни футболисти, хубаво е да се мисли за бъдещето, да се инвестира. Не го познавам добре това момче Ахмед Ахмедов. Дано му тръгне в ЦСКА, това е много важно. Чувам, че бил добър с глава, но трябва да работи върху играта си с крака. И аз мога да кажа, че само с глава не става. По принцип тя ти помага да играеш добре и с краката", коментира през смях големият футболист.

Той отново заяви, че по лекарско предписание трябва да почива активно до края на месец март, но няма търпение да се отзове на покана от април и да покаже на някои от футболистите в ЦСКА как да шутират топката за максимална ефективност.

"Ще им показвам, няма проблеми. То се изисква и майсторство, и усет, но много неща се учат. Малко повече тренировки и упражнения няма да им се отразят зле", убеден е Жеката.

"Най-лесният и бърз път на ЦСКА към Европа е през Купата на България. Хубаво е да си пожелаем финал ЦСКА - Левски в турнира, за да има голяма тръпка за феновете. През първенството обаче ще стане много трудно. Иска ми се да съм лош пророк, но май виждам нашия отбор на трето място, а това е отстъпление", завърши Петър Жеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА