Last news in Fakti

6 Януари, 2020 10:12 1 059 0

Бивш на Левски влезе в щаба на Деян Станкович

  • небойша милошевич-
  • деян станкович-
  • цървена звезда-
  • левски

Милошевич бе част от щаба на Славиша Стоянович на "Герена" и дори се присъедини към него със закъснение

Бивш на Левски влезе в щаба на Деян Станкович - 1

Бивш кадър на Левски стана част от Цървена Звезда. Небойша Милошевич влезе в екипа на Деян Станкович, който пое гранда Белград. Милошевич бе част от щаба на Славиша Стоянович на "Герена" и дори се присъедини към него със закъснение. Причината за това бе, че бе ангажиран в школата, която притежава Станкович в западната ни съседка. Милошевич дори записа един мач като старши треньор на "сините".

Той води отбора в домакинството на Дунав, след като Стоянович бе наказан. Левски спечели с 3:0.

Милошевич бе и една от причините Стоянович да се пазари докрай при раздяла с родния гранд. Причината бе, че той искаше да уреди помощниците си с по-добри неустойки/Меридиан мач


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА