6 Януари, 2020 12:39 733 1

ЦСКА се нуждае от максимум двама нови

  • цска-
  • зимна подготовка-
  • селекция

На този етап единственото ново попълнение е нападателят Ахмед Ахмедов

ЦСКА се нуждае от максимум двама нови - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА се нуждае от максимум двама нови играчи, разкри старши треньорът на "червените" Милош Крушчич.

На този етап единственото ново попълнение е нападателят Ахмед Ахмедов.

"Трябват ни максимум двама нови. Трябва ни нов играч на поста десен бек, защото там имаме само Турицов. Преговаряме с различни играчи. В следващите дни ще има повече яснота за новите. Имаме много нападатели, възможно е да се разделим с някой от тях", коментира Крушчич преди първата тренировка на отбора за годината.

"Най-важно е всички да са здрави и да работим пълноценно по време на подготовката. Не трябва да допускаме такива грешки като в началото на сезона. Завършихме добре и се надявам да продължим по същия начин. Договорът ми е същият като преди. Няма никакви новини. Спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА. Всичко зависи от мен, щаба и от резултатите на отбора", добави Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най важното

    1 2 Отговор
    Ви липсва,Собственик !