Last news in Fakti

7 Януари, 2020 01:00 1 382 0

Байерн Мюнхен пак ще пазарува от Борусия Дортмунд

  • хакими-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер-
  • наем-
  • реал мадрид

Баварците започнаха разговори за трансфер на Ашраф Хакими

Байерн Мюнхен пак ще пазарува от Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) иска да привлече един от най-силните футболисти на Борусия (Дортмунд) за последните два сезона - Ашраф Хакими, съобщава Marca. Мароканецът е собственост на Реал Мадрид, а в Бундеслигата играе като преотстъпен. Наемът му изтича в края на шампионата и според AS Зинедин Зидан планира да му даде шанс да се наложи на “Сантиаго Бернабеу”.

От Байерн са провели разговор с представители на Реал, за да разберат лично дали клубът все пак е склонен да се раздели за постоянно с Хакими. Засега няма окончателен отговор.

Вчера наставникът на баварците Ханзи Флик призна, че на този етап клубът търси единствено да вземе нов десен защитник. Точно там е силата на Хакими. В Дортмунд той дори на няколко пъти беше използван и като атакуващо крило.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА