Last news in Fakti

8 Януари, 2020 13:34 1 431 0

От БФС поели всички разноски за лечението на Джеки

  • бфс-
  • георги димитров - джеки-
  • джеки-
  • операция-
  • рак-
  • разноски

Те бяха плътно до Георги Димитров

От БФС поели всички разноски за лечението на Джеки - 1
Снимка: БГНЕС

Покрай здравословния проблем на легендарния Георги Димитров се появиха информации, че той е бил забравен от БФС и че никой от футболния съюз не му обърнал внимание.

Във футболния съюз са разбрали за здравословните проблеми на Георги Димитров още преди лекарите да обявят, че става въпрос за нещо сериозно. Когато излиза наяве тежката диагноза – рак на дебелото черво, в БФС подават ръка на Джеки. И как няма да го направят, след като той работи именно там.

Наши източници съобщиха, че футболната централа ще поеме абсолютно всички разходи по лечението на Георги Димитров – операция и възстановителни процедури, които тепърва предстоят.

Както вече писахме, хирургическата интервенция беше извършена вчера в клиниката „Софиямед”, а прогнозите за здравословното състояние на Джеки са оптимистични.

„Браво на хората в БФС. Те бяха плътно до Георги Димитров от самото начало и продължават да са. Това се казва човещина”, коментираха пред БЛИЦ близки до легендарния защитник на ЦСКА и националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА