Last news in Fakti

9 Януари, 2020 16:13 1 793 1

Хубчев обяви добра новина за Левски

  • петър хубчев-
  • левски-
  • селекция-
  • зимна подготовка-
  • павел върба

Селекцията е отворен процес

Хубчев обяви добра новина за Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Наставникът на Левски - Петър Хубчев, обяви добра новина за "сините". По време на днешния си брифинг треньорът заяви, че до два дни се надява отборът да се подсили с нови попълнения. Той цитира и новият треньор на Лудогорец Павел Върба, който заяви, че колкото по-тайно се привличат играчи, толкова по-добре.

"Селекцията е отворен процес. Всички налични футболисти започват подготовка с Левски. Възможно е някой да бъда отдаден под наем. Надявам се до два дни, максимум, да имаме решение и по входящите трансфери. Нека видим в какво състояние са Славчев и Лозев. Ясно е какво очакваме от тях. Подготовката е един от най-тежките периоди във футбола. Не крия, че натоварванията ще бъдат големи, но с всичко се свиква", заяви Хубчев.

"Вчера един треньор, който наскоро е в България, Върба, заяви, че колкото по-тайно се привличат играчи, толкова по-добре. И аз ще кажа същото", добави опитният специалист.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 944

    0 0 Отговор
    Видяхму ги тези двамата.Юноши на клуба излязоха.Та кои ще доите при прасетата и говедата като им знае слабото заплащане и неадекватните и глупави фенове.