Last news in Fakti

9 Януари, 2020 22:25 1 216 2

Наказаха фен за 5 г. заради расистки обиди

  • фен-
  • италия-
  • марио балотели-
  • расизъм

По време на двубоя Балотели ритна топката в публиката и заплаши, че ще напусне заради терена заради расистките обиди към него от трибуните

Наказаха фен за 5 г. заради расистки обиди - 1
Снимка: БГНЕС

Фен в Италия получи забрана да не посещава спортни мероприятия в Европа за следващите пет години. Санкцията е заради расистки обиди към нападателя на Бреша Марио Балотели по време на мача с Верона.

38-годишният сицилианец е признат за виновен, след като са прегледани всички видео доказателства от срещата между двата отбора в Серия А на 3 ноември.

По време на двубоя Балотели ритна топката в публиката и заплаши, че ще напусне заради терена заради расистките обиди към него от трибуните на стадиона във Верона. Мачът беше прекратен за няколко минути.

Нападателят стана жертва на расистки обиди и през уикенда по време на срещата срещу Лацио, заради което римският клуб беше глобен с 20 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    0 1 Отговор
    Какво ми пречи след 5г да си ги мисля обидите. Особено ако тези на терена са нагли използвачи и за всяко дребно нещо намесват расизма. Не ме карайте да мисля, че расистите навремето са били прави, защото не ги поддържам.
  • 2 Братя Българи

    1 0 Отговор
    Всяка държава с държава с негри има "негърски" проблем. Държавите с цигани "цигански" проблем.
    Да запазим България - Славяно-Българска държава.