Last news in Fakti

10 Януари, 2020 06:35 1 280 0

Анчелоти иска нов класен вратар

  • евертън-
  • карло анчелоти-
  • вратар-
  • футбол-
  • висша лига

Наставникът не е особено доволен от представянето на Джордан Пикфорд

Анчелоти иска нов класен вратар - 1
Снимка: БГНЕС

Новият мениджър на Евертън Карло Анчелоти иска клубът да привлече нов класен вратар възможно най-скоро, твърди “Сън”. Наставникът не е особено доволен от представянето на Джордан Пикфорд откакто пое отбора. Английският национал редува силни и слаби мачове и това не се харесва на италианския наставник.

Поради тази причина Карлето е казал на шефовете на “Карамелите” да му намерят нов вратар, който да се конкурира с Пикфорд за титулярното място под рамката. Той иска още до края на трансферния прозорец в клуба да пристигне нов страж.

Така бъдещето на Пикфорд на “Гудисън Парк” става доста неясно. Титулярният вратар на Англия има 24 мача за “Трите лъва” и едва ли ще има проблем да си намери нов отбор, ако реши да смени клубната си принадлежност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА