Last news in Fakti

10 Януари, 2020 14:17 1 403 0

Халф извива ръцете на Левски

  • хали тиам-
  • левски-
  • футбол-
  • петър хубчев

"Сините" вече губели търпение към дефанзивния полузащитник и неговия агент

Халф извива ръцете на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е на път да се откаже от един от основните си футболисти. Става дума за халфа Хали Тиам. Сенегалецът е с изтичащ договор през лятото и на този етап не го е подновил. Това става ясно от коментарите на феновете на Левски в социалните мрежи.

"Сините" вече губели търпение към дефанзивния полузащитник и неговия агент. Сърцатият полузащитник е получил подобрено предложение за нов контракт, но размотава ръководството.

Левски ще изчака още няколко дни Тиам, след което офертата към него вече няма да е валидна.

Треньорът Петър Хубчев е бил категоричен, че ако "сините" се подсилят със Стайн Спирингс и Йозеф Хушбауер, то сенегалецът ще се превърне в резерва. Идеята на наставника е да подмени изцяло халфовата линия на отбора. В тима вече бе привлечен Симеон Славчев, който се очаква да бъде титуляр.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА