Last news in Fakti

11 Януари, 2020 09:18 12 429 21

Благо Джизъса прибра 1.4 млн. лева

  • благой георгиев-
  • къща-
  • продажба-
  • футболист-
  • футбол

Къщата му се простира на 450 кв.м., което прави по 3000 лева на квадрат.

Благо Джизъса прибра 1.4 млн. лева - 1

Благой Георгиев - Джизъса най-после продаде къщата си в софийския квартал „Горна Баня”. Имотът вече не фигурира в обявите на сайт за продажба на къщи и апартаменти. Според източник къщата е придобита от финансист от Пловдив, който планира да се установи със семейството си в столицата, пише "Уикенд".

Повече от година екс футболистът не можеше да намери купувач на луксозния си дом, който бе оценен на 1,4 млн. лева. Къщата се простира на 450 кв.м., което прави по 3000 лева на квадрат. Цената не е толкова висока, като се вземе предвид фактът, че имота е с дизайнерски мебели по последна мода. Благой пусна къщата за продажба октомври 2018 г. и е успял да я продаде малко преди да настъпи 2020 г. Скъпите имоти по принцип се продават по-трудно и е нормално, че гелосаният полузащитник доста време чакаше идеалния купувач.

Набожният спортист с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с бившата си вече половинка Христина Витанова, но след множеството му изневери, гимнастичката го изгони от живота си. Благой я остави в баровския дом, където красавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид. След като се разведе със съпругата си Есмер Омерова и рускинята му взе всички пари, набожният футболист се принуди да изгони бившата и децата си от къщата, за да я обяви за продан.

Бившият участник от „ВИП Брадър” се облажил с 1,4 млн. лева малко след раждането на сина си Благой-джуниър. Парите са му добре дошли, защото Георгиев има нужда от свеж кеш. След развода си с рускинята Есмер Омерова, Джизъса бе на червено с финансите, но успя да закърпи финансовото си положение покрай риалити шоута, реклами и собствената си модна марка, която представи преди броени месеци. С този почти милион и половина, който е взел от къщата, Джизъса се надява да си купи свой апартамент за по-скромни пари, защото в момента живее под наем в квартал „Бояна" заедно с годеницата си Златка Райкова и обмисля да вложи парите в свой бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    69 2 Отговор
    Местя го в другия крачол.Абе защо ни занимавате с такива утайки, макар и богати? На кого му пука тоя женкар кво правил? То щото постоянно се говори за такива по медиите затова сме на тоя хал.

    Коментиран от #10

  • 2 не е лесно да си прост

    30 1 Отговор
    имал е някой лев....ама преди ;)

    Коментиран от #18

  • 3 Усмивката

    39 0 Отговор
    ЗА сравнение сребърната рускиня,Златка ще му излезе златна.
  • 4 Behemoth

    44 1 Отговор
    Прост човек пари не държи!

    Коментиран от #5, #19

  • 5 за норматив

    35 0 Отговор

    До коментар #4 от "Behemoth":

    'Ся да видим Златка за колко време, ще ги издуха тия пари !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Драго

    19 1 Отговор
    Циганин!
  • 9 КОНТРАТА

    22 0 Отговор
    Рускинята нищо не му е взела на тоя шушляк парите бяха от нейното семейство за ресторанта в Русия!

    Коментиран от #11

  • 10 пешо

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    трябва да има новини иначе с какво ще си запълнят сайта. пък било и то новини за за този инидивид
  • 11 Мдааа

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "КОНТРАТА":

    Само се чудя как така не го скъсиха с една глава.
    Такава обида да нанесе, да използва дъщеря му за парцал и да я захвърли.
    Направо съм в недоумение. Явно и те са вече европеизирани.
    Знаеш кой е баща на рускинята.
  • 12 Винету Ахметов

    9 0 Отговор
    А дали ще му стигнат за гел ?
  • 13 Скъсал беше ластика отвсякъде

    15 0 Отговор
    Белия зъб, но сега ще по закрепи положението до момента в които "прелестната красавица Златка", не ги намести тук и там и гащника пак ще остане без пукнат лев, а най голямата му грешка беше, че си развали отношенията с човека който го направи популярен и богат, не е лесно от просто, неграмотно, и бедно момче от Суходол да се изстреляш в орбитата на богатите, въпроса е да останеш в тази орбита, но когато си прост не става.
  • 14 Иван

    2 4 Отговор
    Абе, Б. Георгиев ми е въобще безинтересен, но отворих статията, за да видя откъде ги е взел тези 1.4 млн. Ами, не е останал без пари, вярно, изгонил бившата и децата, но те все ще се справят. Парите са си негови. Предстои да видим докъде ще ескалира ситуацията. Много спортисти, издигнали се от низините до върховете, фалират. Майк Тайсън, Борис Бекер, кой ли не още... А отделно са си поживели като за два-три обикновени живота. Борис Бекер с колко жени беше, помните ли? Някои от нас, обикновените хора, са преспали с общо 10-15-20 жени през живота си, а Борката ги правеше толкова за месец... И там е въпроса - добре, вие ще си запазите панелката за €60,000 и няма да се разведете с жената. Ама това ще ви направи ли стойностни и качествени (не твърдя, че Б. Георгиев е такъв)?! По-скоро не! И много странни определения за утайка на обществото - вие с никаквите постижения в живота и анонимните постове под статия за някого не сте утайки, а онези, за които все пак се пише по медиите, те са утайки... Деева и логиката, Деева...
  • 15 Последния софиянец

    7 1 Отговор
    Така се прави. Като свършиш парите вместо да търсиш работа гониш жената и децата от къщата и я продаваш.
  • 16 123

    8 0 Отговор
    Защо натрапвате на хората посредствени хора? Какво като има повече пари.
  • 17 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    мингян
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Додо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Behemoth":

    Алилуя, говедо....
  • 20 Уйо

    0 2 Отговор
    Благо е пич,4деца евала
  • 21 изкръти ги златииии

    0 0 Отговор
    Заткъ вече ще има стинки за кафе и цок и голяма част от населението ни вече ще е на сухо.Много народ ще я споменава с хубаво за щастливите мигове дарявала майсторската наред.