Last news in Fakti

12 Януари, 2020 14:14 1 832 7

Фенове на Балкан: Не пипайте играта, проблемът е водата

  • балкан-
  • валентин златев-
  • баскетбол
Фенове на Балкан: Не пипайте играта, проблемът е водата - 1

Протест е свикан тази неделя в Ботевград. Той е под наслов "Не пипайте играта, проблемът е водата".

Повод за недоволството са твърденията на бизнесмена Валентин Златев пред bTV, че ботевградския баскетболен отбор "Балкан" укрива данъци.

Фенове на "Балкан" са се събрали при язовир "Бебреш", за да покажат каква е ситуацията с водоема.

Това, което обединява демонстрантите, е "този воден казус, който не е само в Ботевград, а в цяла България", за който "не се прави нищо".

Според тях язовир "Бебреш" е източен и след няколко месеца, те също ще са без вода.

Те са против замесването на техния любим отбор в казуса с твърдението, че укрива данъци.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 wgw

    13 0 Отговор
    Повечети язовири са полупразни, идете и вижте яз.Белмекен, никога не е бил толкова празен. Някой явно лапа здраво парички от ВЕЦове....
  • 3 браво

    3 4 Отговор
    за водата за децата и семейството може да не протестираме, но за честта на отбора , винаги. Ало, Гинес, спите ли, нали търсите най големите тъпанари на света.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кой

    2 0 Отговор
    Олигархията вън от бг. Да се тръгне от нулата.
  • 7 Човек за положителна промяна в 21 век

    1 0 Отговор
    А човек за когото се е казало че не трябва да се пипа, това е така , защото се иска да не е наред и да се побърка и да няма оправия !
    Човек който действа срещу себе си, значи му е повлияно от някъде , заради думите на Ванга - България и Русия ше оправят света !
    Идеята обаче ше е от другаде, защото се иска да се смята че "някакъв си спасител, произлязал от НИЩОТО" няма как да е наред и да е кадърен !
    Всички знаем че за човек като се говорят само лощи неща , той може да не е на себе си, да не може сам да се съвземе и промени към хубаво и добро !
    Златото и злото са две различни неща , а който казва че са "нещо от сорта" - когато намериш злато , значи това е за лошо, а всъщност не е така, зашото завистливите хора са истинска вреда !
    "Живота е нещо, което като разбереш какво е , ще го намразиш, а може и себе си да намразиш, така че трябва и живота да си е в живота", а не трябва да е като във "висше сън" !