Last news in Fakti

13 Януари, 2020 10:48 1 201 1

Бейзболист налага съперник с бухалка

  • бейзбол-
  • бейзболист-
  • агилас дел сулия-
  • карибес де ансоатеги-
  • бой

Алекс Ромеро от Агилас налетя на кетчъра, след като беше ударен с топка в гърба от питчъра на Карибес

Бейзболист налага съперник с бухалка - 1

Мачът между Агилас дел Сулия и Карибес де Ансоатеги от бейзболното първенство на Венецуела се превърна в бойно поле, след като една от най-големите звезди на местния спорт се нахвърли върху съперник и започна да го налага с бухалка.

Алекс Ромеро от Агилас, който има 144 мача за Аризона Даймъндбекс в най-силното бейзболно първенство в света МЛБ, налетя на кетчъра на съперника Габриел Лин, след като беше ударен с топка в гърба от питчъра на Карибес.

Действията на Ромеро бяха израз не само на гнева му заради умишления удар с топка, но и резултат на продължилото в течение на мача напрежение между двата отбора. Инцидентът стана в осмия ининг, когато всичко в срещата изглеждаше решено и Карибес де Ансоатеги водеше с 13:1.

Агресивната атака на Алекс Ромеро имаше своето продължение, тъй като в боя се включиха играчите на двата отбора, включително и тези на пейката. В резултат на това девет бейзболисти бяха отстранени. След като ситуацията се успокои, мачът продължи и Карибес спечели с 13:2.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ВРАБЕЦ

    0 0 Отговор
    ПРИМАТИ