Last news in Fakti

16 Януари, 2020 20:29 1 959 1

Шарапова разочарова на демо мач (ВИДЕО)

  • мария шарапова-
  • демонстративен мач-
  • australian open

Носителката на пет титли от Големия шлем прекара малко над час на корта, като в двубоя и двете тенисистки не се влагаха на 100%

Шарапова разочарова на демо мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мария Шарапова загуби от Айла Томлянович в демонстративен мач от Kooyong Classic с 1-6 6-1 [9-11]. Носителката на пет титли от Големия шлем прекара малко над час на корта, като в двубоя и двете тенисистки не се влагаха на 100%.

32-годишната рускиня не игра пълноценен тенис миналия сезон заради редица контузии и падна до 147-о място в ранглистата, след като изигра само 15 мача през 2019 г. Петкратната шампионка от Шлема загуби и първия си официален мач за новата кампания, отстъпвайки на Дженифър Брейди в Бризбън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    2 1 Отговор
    нема хапчета, нема тенис, така е при шарапова, при братя уилямс е същото!