19 Януари, 2020 16:59 1 338 8

Стойчо Младенов: ЦСКА не е училище!

  • младенов-
  • крушчич-
  • цска-
  • треньор-
  • национален отбор-
  • ганчев-
  • кайсар

"Ако треньорът е чужденец, той трябва да бъде доказан", смята легендата на "червените"

Стойчо Младенов: ЦСКА не е училище! - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Кайсар Стойчо Младенов говори за работата си в Казахстан, своя любим ЦСКА и българския футбол като цяло. Екзекутора на Ливърпул стана Треньор №1 на България и на Казахстан за изминалата година, като сега е на лагер със своя тим Кайсар в Турция, където даде интервю за "Sportal.bg".

"В Кайсар изградихме една стабилност в последните години, защото преди това отборът е влизал и изпадал от елита през година. Сега сме пети-шести, спечелихме Купата на Казахстан, стигнахме и до Лига Европа. Взехме финала срещу Атирау с изравнителен гол в 90-ата минута и след това вкарахме в 120-ата. Бихме така, както Черно море би Левски преди няколко години", сподели Младенов.

"ЦСКА трябва да е на първо място, второто винаги е неуспех за нас! Не мога да направя дълъг анализ на ЦСКА и случващото се там, защото не съм в кухнята. Следя нещата, но не съм бил на мач на "Армията" от години. Милош Крушчич? Ако треньорът е чужденец, той трябва да бъде доказан. ЦСКА не е училище. Ако ще е млад специалист начело на отбора, трябва да е българин - някой перспективен, какъвто беше Христо Янев. А и той е истински цесекар, израсна в клуба, знае какво значи ЦСКА", добави специалистът, който изведе "червените" до титлата през 2003 и 2008 година.

"Плащането на емблемата от страна на Гриша Ганчев носи приемственост. Хората от ЦСКА 1948 започнаха от най-ниското ниво, както направи и Локо (София), играят, борят се за място в елита, нищо лошо. Защо да не влязат в "А" група. Моят ЦСКА обаче е този, който на "Армията". Надявам се, че там нещата ще тръгнат към по-добро", сподели още Екзекутора на Ливърпул.

"Отваря ни се огромен шанс за класиране за Евро 2020 и дано националният отбор успее. Събраха ни се много негативи в последно време. На българския футбол му трябват професионалисти, които да го управляват. Казах вече, че за мен Наско Сираков е такъв човек. Лъчо Танев, Стилиян Петров, Бербатов. Искам да пожелая здраве и бързо възстановяване на Георги Димитров! Той е голям мой приятел, човек с главно Ч", каза Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жйнмм

    3 6 Отговор
    Този може ли да напомни на хората как избяга от ЦСКА преди няколко години?той ли беше първия който избяга???с какви очи въобще говори !!?
  • 2 5555

    5 5 Отговор
    Стойчо винаги се е борил за победа, дори когато никой не вярва!
    Той е един от най-голямите цесекари

    Коментиран от #4, #5, #6, #7, #8

  • 3 Левски 1914

    5 5 Отговор
    Точно така НеусТРОЙЧО приехте Литекс – Чавдар на вашия стадион и се получи приемственост а Цска го докарахте до ФАЛИТ.
  • 4 аха да бе да

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "5555":

    Мура и Зимбру харесват това.
  • 5 Хкйхйк

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "5555":

    Този тъй наречен Стойчо винаги се е борил за пари...нещо си се объркал :)))
  • 6 Литекс-Етрополе

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "5555":

    "гулЯмите" хахаха Ти си неграмотен, бе хахаха!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 В националният чехите му писаха отличен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "5555":

    И не пропуска никога случай, да осъди любимият си клуб за пари и неустойки , като един от най големите цесекари , въпреки че този клуб му е донесъл най-голямата слава , и пари.