25 Януари, 2020 10:55 1 043 2

Неяснотата около Левски провалила планиран трансфер на клуба

  • левски-
  • бъдеще-
  • неяснота-
  • провален трансфер за клуба

От Левски са били склонни да извадят над половин милион евро за чешки халф

Неяснотата около Левски провалила планиран трансфер на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Неясната ситуация около бъдещето на Левски е стопирала за момента евентуален трансфер на класен халф. “Сините” са водили преговори за привличането на 24-годишния Мартин Хашек от чешкия Спарта Прага. В момента обаче нови преговори с играча не се планират, поне не и докато не се разбере дали Васил Божков ще продължи да издържа клуба, пише в-к ''Тема спорт''.

От Левски са били склонни да извадят над половин милион евро за привличането му. На “Герена” са смятали, че той е на добра възраст и след два сезона може да се продаде на печалба.

Мартин Хашек е роден на 3 октомври 1995 година в Либерец и е висок е 181 см. Започва да тренира в местния едноименен клуб, но още като юноша е привлечен от Спарта. Столичният гранд го праща да трупа опит в Пардубице и именно за този клуб той прави професионалния си дебют при мъжете - на 2 август 2014 година.

През 2015-а е преотстъпен на Виктория Жижков, а след това носи екипите на Влашим и Бохемианс. Последният клуб го откупува през лятото на 2017 година. За ирландския клуб той изиграва 42 шампионатни мача и отбелязва 6 гола. Това кара Спарта да си го откупи в началото на 2019-а. Оттогава той има 43 срещи в чешкото първенство, в които е реализирал 8 гола. През есента той е взел участие в 16 двубоя, в които се е разписал 5 пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 След дъжд качулка

    2 1 Отговор
    Натискат божков яко , но това няма значение защото той е нарушил закона и е създал корупционна среда. Един от най - богатите българи казва че няма пари за Левски това е лъжа. Има и то много повече от колкото му трябват за един отбор. На лъжците мястото им е в затвора.
  • 2 Футбол

    0 0 Отговор
    Гоолям левскар е Б.Б., резултатите от действията срещу Левски започват да дават резултат!