Last news in Fakti

27 Януари, 2020 15:20 1 298 7

Потвърди се: Феновете на Локомотив (Пловдив) също искат среща с Бойко Борисов

  • среща с бойко борисов-
  • локомотив (пловдив)-
  • фенове

Ситуацията е: всеки с проблемите си. И продължаване на вярването, че Борисов може и трябва да ги решава

Потвърди се: Феновете на Локомотив (Пловдив) също искат среща с Бойко Борисов - 1
Снимка: DSPORT.BG, Валери Станков

Привържениците на Локомотив Пловдив поискаха среща с министър председателя Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев и с министъра на финансите Владислав Горанов, предаде Dsport.

Феновете на Локомотив Пловдив са на мнение, че трябва да се построи стадион Пловдив и едва след това да се помага на другите.

"Ако държавата иска да помага на стадиони, трябва да се започне от стадион Пловдив. Това е градският стадион”, коментира адвокат Колев.

"По информация от арх. Валентин Маринов, за стадион Пловдив са необходими 15 милиона за първия етап. Има изготвени анализи за стадиона", каза адвокат Иво Стойчев.

"Базите в Пловдив са в много лошо състояние. На стадион Локомотив през 2004 година падна цяла трибуна. Марешки обеща пред 2500 фена да направи трибуна “Бесика”, но не го направи. Затова ще питаме премиера, ако не може да стане стадион Пловдив, то тогава колкото пари се дадат за стадион "Христо Ботев", то толкова да се дадат и за стадион ''Локомотив", категорични са феновете на Локо.

"Никога не сме били против изграждането на стадион "Христо Ботев". В сряда бяхме 200 човека с 200 коли. Можеше да блокираме града, но след разговори с полицията решихме да не го правим. Затова първо искаме среща с Бойко Борисов. Искахме среща между фенове на Локомотив, Ботев представители на Общината и държавата, но не се състоя", казаха още привържениците на Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз да кажа

    10 0 Отговор
    Ако футболния отбор е частен и не може да се издържа значи фалира или сменя собственика си, независимо колко "легендарно" е името му.
  • 2 Пърдешко

    5 0 Отговор
    Вечер като хапна кисело зеленце през нощта и сутринта много миризливи ги пускам и жената се сърди, който има същия проблем да каже за да поискаме среща с Вожда, само Той може да ни реши проблема
  • 3 боцмана

    4 0 Отговор
    Да го поставят на овакантеното от Боби място , и без това за друго не става освен да се среща фенове и да ги лъготи. Най добрия премиер сред футболистите и най добрия футболист сред премиерите.
  • 4 gggw

    3 0 Отговор
    бе тия фенове да не са си помислили, че живеем в бразилия? я марш в дупката откъдето сте изпълзяли
  • 5 Диамантената ръка

    2 0 Отговор
    На коя дата е срещата с отбора на Долно Сусурлево, че имам интерес...
  • 6 Бойко Боклука

    3 0 Отговор
    Само до вас ми е, ОЛИГОФРЕНИ.
  • 7 некойси

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера какво ще постигнат като се срещнат с него ... така или иначе ще ги излъже нещо.