Last news in Fakti

28 Януари, 2020 08:40 1 602 2

Трансферна бомба! ЦСКА привлече футболист от Ювентус

  • цска-
  • трансфер-
  • стефано белтраме-
  • ювентус

Офанзивният полузащитник Стефано Белтраме бе искан от ЦСКА и в изминали трансферни прозорци

Трансферна бомба! ЦСКА привлече футболист от Ювентус - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА финализира трансфера на офанзивния халф Стефано Белтраме от Ювентус. Ръководството на армейците се разбра с бианконерите да откупи състезателните права на плеймейкъра, който през есента бе част от „Б“ отбора на торинския гранд. Футболистът премина успешно медицински прегледи и подписа своя личен договор с клуба. Във вторник той ще се присъедини към подготовката на новите си съотборници в Марбея, съобщиха на официалния си сайт от клуба.

Стефано Белтраме е юноша на Новара, роден на 8 февруари 1993г. През 2011 година е привлечен в Академията на Ювентус, където помага на младежката формация да спечели титлата и няколко други трофея. Потенциалът и изявите му са забелязани от наставника на мъжете Антонио Конте, който го взима в представителния отбор. Белтраме става част от звезден тим, в който личат имената на Буфон, Пирло, Погба, Анелка и много други известни футболисти. През сезон 2012/13 той успява да дебютира в Серия А и да спечели титлата в Италия. В този период записва 20 срещи и 7 попадения за юношеските и младежки формации на родината си. След това бианконерите го преотстъпват последователно на Бари, Модена, Про Верчели и Проденоне. Следват силно представяне на холандска земя с екипите на Ден Бош и Го Ахед Ийгълс, където за три години изиграва близо 100 мача, записвайки 22 гола и 17 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    6 3 Отговор
    Е сега вече ще цъфнат и ще вържат. Една птичка , пролет не прави. Като го гледам поредният клиент на чалготеките , единственото място където футболистите които са недвижима собственост на терена се превръщат в движима.
  • 2 ДДРОнег

    1 0 Отговор
    От Ювентус ?!
    Да не са взели божинката, той и на Ювентус беше и колко още отбори беше "звезда" ...