Last news in Fakti

28 Януари, 2020 21:35 1 356 6

Павел Колев: Феновете не биха могли да управляват Левски успешно

  • левски-
  • управление-
  • фенове-
  • павел колев

Без сериозно финансиране, Левски няма как да се бори за челните места

Павел Колев: Феновете не биха могли да управляват Левски успешно - 1
Снимка: БГНЕС

Вариант, в който Левски се финансира и управлява от феновете, в момента е почти невъзможен. Това заяви изпълнителният директор на сините Павел Колев пред колегите от "Дневник".

В петък привърженици на Левски бяха при министър-председателя Бойко Борисов. На срещата премиерът заяви, че е най-добре запалянковците да вземат акциите и те да управляват любимия си клуб. След нея феновете бяха разединени във вижданията си за пътя към бъдещето.

Напрежението около финансирането и управлението на Левски се създаде, тъй като Васил Божков, който стои зад собствеността на Левски, директно заяви, че ако се приемат предложените промени в Закона за хазарта, той няма да има пари да издържа Левски.

"Според мен при този вариант клубът няма да може да функционира или поне няма да може да функционира на това ниво, на което се изисква за един професионален футболен клуб, за да може да се бори за по-челно класиране, участие в европейските клубните турнири и спечелване на отличие, което всъщност е заложено в генома на Левски. От Левски се очаква да се бори за челните места, което в момента, както е поставена футболната бизнес среда, ако няма постоянно и стабилно финансиране, няма как да стане", заяви Павел Колев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако

    5 3 Отговор
    Щом е казал тиквата значи може.
  • 2 Буков

    14 1 Отговор
    А самите фенове са толкова тъпи и неграмотни, че не знаят на кой свят са. Да управляват Левски? Боже опази!
  • 3 Фактъ

    6 1 Отговор
    Борисов ще свърши много лошо !

    Коментиран от #6

  • 4 Синфен

    4 2 Отговор
    Павелчо , като ме гледаш как ме виждаш ?
  • 5 Край на една епохь

    4 1 Отговор
    РАЗКЛАТИ СЬ ТУЙ ЛЕВСКИ, ТОВА ИЗКАЗВАНЬ НА ПАВЕЛ КОЛЕВ Е КАТО ИЗКАЗВАНЕ НА АГОНИЗИРАЩ БОЛЕН
  • 6 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фактъ":

    С какво плашиш борисов с 500фена ако сте повече по 50-100лв и ето ти 3-4млн не е никакая трагедия един месец няма да си купуват наркотик и алкохол