Last news in Fakti

29 Януари, 2020 10:34 901 0

Драматични мачове за Купата на Франция, има такъв с 9 гола

  • купа на франция-
  • сент етиен-
  • монако

В най-интересния Сент Етиен победи като гост Монако

Драматични мачове за Купата на Франция, има такъв с 9 гола - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Сент Етиен победи с минималното 1:0 Монако и продължава в турнира за Купата на Франция, пише "Гонг". Победното попадение падна в 24-ата минута на двубоя и бе дело на Денис Буанга.

Домакините бяха по-активният отбор в началото на срещата, но противно на очакванията Сент Етиен поведе. В 24-ата минута Франк Онора освободи Денис Буанга, който стреля отблизо и матира стража на "монегаските"

Монако продължи с атакуваща игра и търсеше изравнителното попадение, но опитите на Адриен Силва и Александър Головин се оказаха безуспешни.

През втората част нещата не бяха по-различни. Артур Загре пропусна обещаваща възможност, след като успешно си освободи място и достигна до отбита топка, но ударът му бе разочароващ.

В 80-ата минута Йоан Кабай можеше да реши всичко в двубоя, отбелязвайки втори гол за своите, но ударът му бе блокиран от Бенжамен Леком, който попречи топката да се озове за втори път в мрежата на своя съотборник.

В края на срещата Балде Кейта изпълни свободен удар, но Стефан Руфие реагира фантастично и успя да запази мрежата си "суха".

Така резултатът остана непроменен, а Сент Етиен се класира за четвъртфиналната фаза на Купата на Франция.

Останалите резултати от 1/8-финалите за Купата на Франция от вчера:

Анже - Рен 4:5 (след продължения)
Белфорт - Монпелие 5:4 (след дузпи)
Лимоне - Дижон 1:2 (след продължения)

Днес играят:

19,30 Епинал - Лил
По - ПСЖ

22,05 Марсилия - Страсбург


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА