Last news in Fakti

30 Януари, 2020 15:30 3 751 10

Как звучат новите двигатели във Формула 1?

  • формула 1-
  • ферари-
  • мерцедес-
  • макларън

Отборите пуснаха кратки видеа

Как звучат новите двигатели във Формула 1? - 1
Снимка: БГНЕС

Малко над две седмици остават до премиерата на Мерцедес 2020 – W11 и тимът от Бракли запали двигателя за първи път, пише sportal. Шампионите по традиция споделиха звук от събитието в социалните мрежи. Мерцедес ще разкрият новия болид на "Силвърстоун" на 14 февруари, след което Люис Хамилтън и Валтери Ботас ще го изпробват на пистата. Отборите имат право на сто километра пробег извън тестовете с промоционални цели.

Макларън не останаха по-назад и пуснаха видео от паленето на двигателя Мерцедес. Тимът от Уокинг ще представи MCL35 на 13 февруари. Настроението в отбора е позитивно, особено след подема, който успяха да отбележат през 2019.

"Ферари" също публикува кратък тийзър в социалните мрежи преди предстоящото представяне на болида. За радост на ушите и душите на тифозите във видеото се чува най-сетне запалването на двигателя.

Скудерията ще представи новия червен претендент за титлата преди всички: на 11 февруари в Реджио Емилия. До момента има оскъдни и противоречиви слухове, че развитието на колата среща проблеми с дизайна. Каква е истината ще разберем съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гринго

    3 3 Отговор
    На mercedesa направо настръхнах !!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Алфа Вълкът

    6 2 Отговор
    Резил! Щилката вади повече глас. А преди 20г какво беше! Още има рекорди на 15г за най-бърза обиколка дето тия прахосмукачки не могат бият, при цялата космическа технология по тях!
  • 3 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гринго":

    Мерцедес бяха като циркуляр, Макларън като щилка, Ферари като Вартбург!
  • 4 Driver

    2 0 Отговор
    Тия нямаше ли да ги правят двутактови вече ? Кой забрави да турне масълце в бензиня и двигателя е фитка … :)
  • 5 хфгхфг

    3 1 Отговор
    И на трите звука си е як, то реално няма някаква промяна в това отношение в сравнение с миналата година, защото в двигателя изменения няма, такива ще има чак през 2021 година и тогава може да има и изменение в звука. Иначе звука на шестаците е як, не толкова режещ, колкото на атмосферните, но главата ти гърми здраво, като си на пистата и болидите минават на 10 метра от тебе
  • 6 Xxx

    1 4 Отговор
    Червеният болид претендент за титлата?! Ало, това не е Виц на деня!
  • 7 bulgarin

    0 1 Отговор
    kak nashenkii zaparogec
  • 8 Бай Стою касапина

    8 1 Отговор
    Никога няма да се върне истинският звук на формулата от осемдесетте и деветдесетте години. Този нов звук е отвратителен, а формулата не заслужава вече да се гледа. Бях луд, не пропусках състезание да гледам по телевизията. Сега съм отвратен. Вече не е същата тръпка. Тъпо!
  • 9 HitDobavki

    1 0 Отговор
    Симфония за ушите и наслада за сетивата!!!
  • 10 Макларън

    3 0 Отговор
    "Макларън не останаха по-назад и пуснаха видео от паленето на двигателя Мерцедес." - само че е Рено, някой не си чете информацията.