Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 15:15 1 180 1

Григор Димитров ще участва в турнир в Монпелие следващата седмица

  • григор димитров-
  • тенис-
  • монпелие-
  • турнир

Първата ни ракета влезе в основната схема, получавайки „уайлд кард“ и ще започне директно от втори кръг

Григор Димитров ще участва в турнир в Монпелие следващата седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров потвърди изненадващо участието си на предстоящия турнир от категория ATP250 в Монпелие, който ще се проведе следващата седмица.

Първата ни ракета влезе в основната схема, получавайки „уайлд кард“ и ще започне директно от втори кръг, където очаква победителя от срещата между Жоао Соуса и Грегори Барер. Филип Краинович и Яник Синер са сред потенциалните опоненти на бившия №3 на 1/4-финалите на Open Sud de France, а в частта е и топ поставеният - Гаел Монфис.

Френският тенисист очаква Алексей Попирин или Адриан Манарино във втори кръг, като Пабло Кареньо Буста също е в потока му.

№2 в схемата е Давид Гофен, който на 1/4-финал може да се изправи срещу Феликс Оже-Алиасим, а в неговата част са още Денис Шаповалов, Фелисиано Лопес, Жил Симон и Пиер-Юг Ербер.

Това ще бъде първо участие за Григор във френския град.

След Монпелие, между 8 и 16 февруари Димитров ще се подвизава на турнира в зала в Ротердам от категория ATP 500, където преди 2 години стигна финала, но го загуби от Роджър Федерер с 0:2 сета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОКО

    0 0 Отговор
    ГРИШО Е ПЪЛНЕЖНА МАСА В КЛАСИРАНЕТО..И СИ ГУБИ ВРЕМЕТО..