Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 20:19 1 116 9

ЦСКА загуби и последната си контрола в Испания

  • футбол-
  • цска-
  • испания-
  • контрола-
  • яблонец

Червените" отстъпиха с 0:2 на третия в чешкото първенство Яблонец

ЦСКА загуби и последната си контрола в Испания - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА загуби и последната си контрола в Испания. "Червените" отстъпиха с 0:2 на третия в чешкото първенство Яблонец. Головете за победителите вкараха Войчек Кубиста (6) и Владимир Йовович (35).

Тимът на Милош Крушчич отново не предложи почти нищо запомнящо се в офанзивен план. ЦСКА завършва лагера си в Марбея без отбелязан гол в проверките. Отборът завърши наравно 0:0 срещу корейския Чонбук, а записа и още три поражения - 0:5 от Нюрнберг, 0:1 от Шонан и 0:3 от Виктория (Пилзен).

Чехите поведоха в резултата при първото си опасно положение. Войчек Кубиста откри резултата в 6-ата минута. Той засече топката с глава след центриране от корнер на близката греда и прати кълбото в далечния ъгъл за 0:1.

В 17-ата минута Али Соу се пребори с двама играчи в зелено и нанесе удар, който бе неточен.

Яблонец продължи да е по-добрият отбор на терена, докато "червените" изпитваха сериозни затрудния в офанзивен план. В 28-ата минута Мартин Долежал бе оставен непокрит в наказателното поле, но от 7-8 метра не успя да порази целта, стреляйки покрай гредата.

Малко след това Мазику стреля от границата на наказателното поле, но не затрудни Хруби.

В 35-ата минута Яблонец стигна до втори гол. Бикел не успя да изчисти топката. Кълбото остана в краката на Владимир Йовович, който по елементарен начин се справи с Чорбаджийски и Бусато и прати топката в опразнената врата за 0:2.

Две минути след това дойде и първият точен удар на "червените". Отправи го Стефано Белтраме, но не затрудни вратаря на чехите. ЦСКА продължаваше да залага на удари от далечна дистанция. Такъв отправи и Едвин Джеси, но и той не намери целта.

В края на полувремето Йовович стреля опасно над вратата на "червените".

Четири минути след почивката ЦСКА пропиля първата си, но много опасна ситуация. Белтраме се пребори с бранител на чехите отдясно близо до аутлинията, напредна с топка в крака и опита да намери непокрития Али Соу, но не сполучи. Ако топката бе стигнала до гамбиеца, то това щеше да бъде сигурен гол.

В 55-ата минута най-опасният играч на Яблонец Йовович продължи да тормози защитата на българския тим. Този път ударът на офанзивния футболист премина покрай вратата.

Четири минути по-късно Белтраме стреля от пряк свободен удар, но Хруби улови. В 72-ата минута удар на Чорбаджийски с глава мина далеч от целта.

В 85-ата минута резервата Енрике Рафаел осъществи хубав пробив, който завърши с удар, но вратарят на Яблонец се справи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 6 Отговор
    И контролите са по залозите, явно Ганчев се избива за да се напъни за новия полусезон. Или ще бием остатъка от Лефски и ще паднем от Дунав. Второто по ми се вярва.

    Коментиран от #5

  • 2 Чорбата

    4 1 Отговор
    Толкова могат , гледаме напред !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да им е за урок

    5 0 Отговор
    Друг път като ходят в чужбина, да взимат тукашни рефери с тях, че ей го е, една нормална атака не могат да направят без тях. Изобщо не виждам и причини да купуват странни играчи, ми по-добре да пазят пари за рефери, че ей го Арда се напъва да влиза в шестицата, кво ще правят после.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 123

    4 0 Отговор
    Да им пожелаем да завършат и първенството без гол
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 681 БГ

    2 1 Отговор
    Вън черните от ЦСКА !!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.