Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 08:41 1 121 0

Бразилският гранд Сантос иска футболист на Левски

  • нуно рейш-
  • левски-
  • сантос-
  • трансфер

Треньорът на бразилците Жезуал Ферейра спешно търси подсилване на защитата

Бразилският гранд Сантос иска футболист на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският гранд Сантос е отправил оферта към Левски за защитника Нуно Рейш, съобщава “Goal.com”. На този етап преговорите са в ранна фаза, но интересът към португалеца е сериозен.

29-годишният бранител вече два сезона е в Левски, след като бе привлечен от Витория Сетубал през 2018 година. Той е основна част от състава на Петър Хубчев, който и без това няма много опции в центъра на отбраната, така че “сините” ще се разделят с него само при доста добра оферта.

На този етап обаче от Сантос предпочитат да привлекат Рейш под наем с опция за откупуване.

Треньорът на бразилците Жезуал Ферейра спешно търси подсилване на защитата, тъй като в момента разполага само с двама играчи в тази зона - Луан Перес и Луис Фелипе - тъй като Лукас Варисимо и Фелипе Агилар са контузени, а Густаво Енрике премина във Фламенго.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА