Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 12:52 902 0

Етър привлича халф от Португалия

  • етър-
  • етър 1924-
  • футбол-
  • анталия

22-годишният Педро Маноел Лагоа се присъедини към "болярите" в Анталия

Етър привлича халф от Португалия - 1
Снимка: Берое

Отборът на Етър ще се сдобие с нов халф. Това е 22-годишният Педро Маноел Лагоа, който се очаква утре да подпише с клуба. Футболистът пристигна на лагера на "болярите" в Анталия и започна от първата минута срещу Ансан Грийнърс, като остави добри впечатления. Наставникът Петко Петков обяви след мача, че е доволен от полузащитника.

"Педро Лагоа е млад футболист, иска да се развива тук в България. Допадна ми като качества и мисля, че може да помогне на отбора. Надявам се по-бързо да се адаптира към отбора и да прави добри игри", коментира наставникът на болярите.

Етър ще завърши контролите от подготовката си с гостуване на Литекс. Мачът ще бъде на 8 февруари (събота) от 14:00 ч. на Градския стадион в Ловеч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА