Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 17:47 1 515 1

Георги Петков: Дали след тези резултати ЦСКА няма да се прибере с нов треньор

  • георги петков-
  • славия-
  • цска-
  • левски

Левски имат големи проблеми с ръководството, не се знае на къде ще отидат нещата

Георги Петков: Дали след тези резултати ЦСКА няма да се прибере с нов треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Славия и един от най-опитните футболисти в българския шампионат Георги Петков даде кратко интервю пред камерата на „Евима Футбол”, в което говори за ситуацията в „белия” клуб, както и какви са очакванията му за пролетния дял от шампионата.

Петков сподели и няколко думи за отборите на ЦСКА и Левски.

„Както казва президентът на нашия клуб, прогнози за Славия не се дават. Ние си играем мач за мач, ако влезем в първата шестица, живи и здрави, ако не – ще се борим за седмото място, за да играем в баражите за Лига Европа. Сигурно това е 24-ата ми подготовка. Това се постигна с много труд и много лишения и естествено по-малко контузии. В момента нямам контузии и се наслаждавам на футбола си. По-добре да си в устата на хората. Ако е така, значи си някой. Ако никой не те отразява, трябва сам да спреш”, сподели ветеранът.

„От доста време не коментирам ЦСКА и Левски. Левски имат големи проблеми с ръководството. Там не се знае накъде ще отидат нещата. Колкото до ЦСКА, не знам с тези резултати, които записаха, дали няма да са с нов треньор, когато се приберат в България, завърши Георги Петков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Литекс-Етрополе

    2 2 Отговор
    цска не, но при Литекс има такава вероятност.