3 Февруари, 2020 08:51 1 571 0

Треньорът на Славия скочи на чужденците в България

  • славия-
  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • чужденци

За съжаление Европейският съюз позволява куп иностранци да играят в България без проблем

Треньорът на Славия скочи на чужденците в България - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доста критичен към практиката клубовете в България да залагат на чуждестранни играчи вместо на повече родни състезатели.

“Много ми се иска националният отбор на България да се класира на голямо първенство. Но се съмнявам да се случи с толкова много чужденци в клубовете. Това мисля, че е грешна стъпка в българския футбол. За съжаление Европейският съюз позволява куп иностранци да играят в България без проблем”, каза Заги в интервю за “Евима спорт”.

“В Славия имаме много футболисти, които са готови за националния отбор - Галин Иванов, Георги Георгиев, Янис Карабельов, които заслужават повиквателна. Дано и ние в Славия да направим добри резултати, за да ги викат после в националния тим. Футболистите разбраха къде е границата между сериозното и шегата в Славия. Много е тънка тази линия и те знаят къде. Понякога им се усмихвам, но понякога съм и доста строг”, коментира сръбският специалист, който тази пролет ще направи 3 години начело на столичани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА