Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 17:26 831 1

Славия не успя да се справи с казахстанци

  • окжетпес-
  • славия-
  • контрола-
  • равенство-
  • лагер-
  • подготовка

"Белите" завършиха 0:0 с Окжетпес

Славия не успя да се справи с казахстанци - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Славия и Окжетпес завършиха наравно 0:0 в петата контролна среща от подготвителния лагер на "белите" в Турция. Мачът не предложи много интересни моменти на зрителите, тъй като липсваха опасни положения и пред двете врати.

Преди дни казахстанският отбор игра срещу друг български тим - Черно море. Тогава Окжетпес завърши наравно 2:2 в “моряците”.

Националният селекционер Георги Дерменджиев гледа на живо изявите на "белите". В 11-ата минута Галин Иванов отправи мощен удар към вратата на Окжетпес, но вратарят на казахстанския тим боксира. Четири минути по-късно Георги Георгиев обра аплодисментите на публиката с добрия си плонж при шут на Стоянович. В 25-ата минута Янис Карабельов стреля над вратата. Минута преди края на първото полувреме Христо Попадийн пробва късмета си с удар, който обаче бе слаб и не затрудни стража на Окжетпес.

Още в началото на втората част футболистите на Окжетпес можеха да поведат в резултата, но нападател на тима не успя да се ориентира добре и пропусна да вкара топката във вратата на Стергиакис от три метра. В следващите минути и двата тима не създаваха нищо интересно пред противниковата врата и опитваха да задържат топката по-дълго. До края на срещата събитията на терена не се промениха и двата тима завършиха при нулево равенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Срам е

    0 0 Отговор
    Слабия е тотаджиийски отбор. Чичо Венци, как сме