Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 10:15 1 695 2

Серина Уилямс влезе в нов бизнес

  • серина уилямс-
  • бизнес-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • куфари
Серина Уилямс влезе в нов бизнес - 1
Снимка: Instagram

Бившата номер 1 в тениса Серина Уилямс се разминава с мечтаната 24-а титла от Големия шлем, но не позволява на разочарованията на корта да влияят на бизнес интересите ѝ. 38-годишната американка пусна собствена линия куфари, разработени с компанията Away.

"Ако нещо съм научила за тези години непрекъснати пътувания (като спортист, приятелка и майка), то е, че е важно и багажът ви да е стилен. Навлизаме в ново десетилетие на пътешествия и открития и аз се радвам да споделя за сътрудничеството си с Away. Където и да отивате, опаковайте любимите си неща и го направете със стил", написа американката в Инстаграм.

В подписаната от Серина колекция има както куфари от 245 до 365 долара, така и други аксесоари за пътуване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    2 0 Отговор
    Сере за пари?
  • 2 бравос

    0 0 Отговор
    ..тъпо мислене на черната раста...наааай-пък малко трябва да е стилен ....,балима фара да ли ще е стилен...,да е съхранен добре и всичко да си на мястото и здраво,после като го отвориш--това е друго нещо...