Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 12:06 1 687 3

Моуриньо скочи на Клоп заради ФА Къп

  • юрген клоп-
  • жозе моуриньо-
  • фа къп-
  • ливърпул

Клоп си е Клоп, прави каквото си поиска или каквото ръководството на клуба и правилата му позволяват

Моуриньо скочи на Клоп заради ФА Къп - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо сподели мнението си за решението на Юрген Клоп да пусне младежкия отбор на Ливърпул в преиграването срещу Шрюсбъри Таун от четвъртия кръг на турнира за ФА Къп. Германецът оправда решението си с натоварената програма и дори не прояви желание да се появи на стадиона, където отборът бе воден от колегата му, който работи с отбора до 23 години.

"Клоп си е Клоп, прави каквото си поиска или каквото ръководството на клуба и правилата му позволяват. Но като цяло прави нещата, които той иска. Аз съм печелил само веднъж ФА Къп и искам да опитам да вдигна втори трофей. Затова, ако ме попитате дали бих направил като Клоп, то отговорът ми е "Не". За да пусна момчетата в почивка, то трябва да сме отпаднали. Предпочитам да направим едно допълнително усилие, макар да нямаме толкова много футболисти на разположение. Феновете също биха искали това и се надявам да ни подкрепят", заяви португалецът.

Днес от 21:45 часа Тотнъм приема Саутхемптън в преиграването на двубоя от четвъртия кръг на ФА Къп и Специалния със сигурност няма да постъпи по същия противоречив начин като колегата си от Германия. Първата среща между двата тима завърши 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    6 0 Отговор
    Заглавието няма нищо общо с казаното от Специалния... егати журналистите!!!
  • 2 Ново

    1 0 Отговор
    Победителя никога не се съди щом може го прави
  • 3 Гъдю Гъдев

    0 0 Отговор
    Аз помислих, че са збили пред публика.