Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 19:54 1 929 2

Рио Фърдинанд: Доминацията на Ливърпул ще продължи дълго време

  • фърдинанд-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • дългосрочно-
  • доминация

"Те изглеждат като отбор, който е изграден с дългосрочен план", смята бившият защитник на Манчестър Юнайтед

Рио Фърдинанд: Доминацията на Ливърпул ще продължи дълго време - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд призна, че не може да не се възхищава на успехите на Ливърпул, като той вярва, че те ще продължат и в дългосрочен план. Отборът на Юрген Клоп има преднина от 22 точки на върха на класирането и се е устремил към първа титла от 30 години.

Фърдинанд, който има шест титли с "червените дяволи", заяви, че шампион не се става с късмет. "Трябва да уважаваш това, което правят. Мисля, че Ливърпул върши невероятна работа. Точките, които спечелиха през последните две години, са феноменално постижение. Шампион не се става с късмет. Знам това от опит. Не трябва да имаш късмет, а да бъдеш достатъчно добър. Ливърпул е повече от това", заяви Рио.

Според него това е само началото за мърсисайдци и те ще доминират и през следващите години. "Страшната част за всички останали е, че те ще бъдат в тази позиция дълго време. Те изглеждат като отбор, който е изграден с дългосрочен план. Другите клубове, собственици, могат да се поучат от Ливърпул. Те инвестираха в мениджър, инвестираха в неговите идеи. На него му беше дадена възможност да ги приложи с времето. Той нямаше успехи веднага, но сега се виждат резултатите. Той получи време и ресурси и сега се задават трофеите", каза още Фърдинанд.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.