7 Февруари, 2020 10:51 1 993 0

Бейл заформи нов скандал в Реал Мадрид

  • гарет бейл-
  • реал мадрид

Уелският национал е напуснал стадиона в 82-ата минута

Бейл заформи нов скандал в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Реал Мадрид – Гарет Бейл, за подерен път ядоса феновете и ръководството на клуба. Това се случи по време на изненадващата загуба с 3:4, която мадридчани допуснаха от Реал Сосиедад на "Сантяго Бернабеу".

Според AS, уелският национал е напуснал стадиона в 82-ата минута. Бейл не попадна в групата за мача, но причината още не е известна. Бързоногият нападател често си позволява да не догледа мача на Реал до последния съдийски сигнал. През този сезон той си е тръгвал няколко пъти от стадиона.

Той обаче не нарушава клубната политика. Тя гласи, че играчите могат да напуснат стадиона след 80-ата минута. Поведението му не се харесва на феновете, тъй като го възприемат като неуважение към отбора.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА