Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 17:31 1 170 0

Жорди Алба подкрепи Меси: Да не хвърляме л...а по себе си

  • алба-
  • абидал-
  • отпадане-
  • купа на испания-
  • играчи-
  • забележка-
  • меси-
  • барселона

"Абидал беше играч, който беше обичан от феновете, така че би трябвало да знае какво става в една съблекалня", заяви защитникът

Жорди Алба подкрепи Меси: Да не хвърляме л...а по себе си - 1
Снимка: БГНЕС

Левият бек на Барселона Жорди Алба също взе отношение по темата, която разтресе клуба в последните дни. Както е известно, спортният директор на каталунците Ерик Абидал направи провокативен коментар, с който обвини някои от играчите, че не са се раздавали под ръководството на предишния треньор Ернесто Валверде. Това предизвика острата реакция на капитана Лионел Меси. В крайна сметка скандалът бе потушен след намесата на президента Джосеп Мария Бартомеу.

Вчерашният резултат срещу Атлетик Билбао и отпадането от турнира за Купата на Краля обаче показа, че напрежение в отбора все още има. След двубоя Жорди Алба също направи коментар, с който на практика подкрепи Меси в конфликта с Абидал.

"Срещу клуба се хвърлят достатъчно л***а отвън, няма нужда и ние сами да хвърляме л***а помежду си. Абидал беше играч, който беше обичан от феновете, така че би трябвало да знае какво става в една съблекалня и как се чувстват играчите", заяви Алба, който добави, че е горд от представянето на отбора на "Сан Мамес".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА