11 Февруари, 2020 06:44 1 450 4

Къде Левски може да продаде футболистите си?

  • левски-
  • павел колев-
  • селекция

В края на настоящия месец входящите и изходящите сделки са възможни в Украйна

Къде  Левски може да продаде футболистите си? - 1
Снимка: levski.bg


Павел Колев, изпълнителният директор на Левски, призна, че продажба на футболисти е един от възможните варианти за финансово стабилизиране на клуба. Къде обаче могат да бъдат пласирани звездите на „сините“ през зимата?

Прозорецът в топ първенствата на Европа затвори в края на януари. Все пак съществуват потенциални 20 дестинации пред играчите на столичния гранд. Най-престижните от тях са Русия, Китай, Полша, Унгария, Хърватия, Словакия, Чехия, Швейцария, Украйна и Полша. Най-късно затваря Екстракласа. В Полша пазарът приключва на 2 март. До края на настоящия месец входящите и изходящите сделки са възможни в Украйна. През януари се заговори, че Динамо (Киев) следи Паулиньо, но интересът остана само в медийното пространство.

В Китай трансфери се правят до 28 февруари. Най-скоро прозорецът затваря в Унгария – 14 февруари. В Хърватия това ще се случи на 17-и, а същото важи за Швейцария и Румъния. В Русия сделки са възможни до 21 февруари. Аржентина също е потенциален пазар, но историята показва, че през годините там е играл само един роден футболист – Велко Йотов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    без спонсьор трудно се оцелява
  • 2 КОМБАЛА

    1 2 Отговор
    НЕ МЕ ВЪЛНУВА ИЗОБЩО ДАВАИ ГИ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР
  • 3 Гого

    0 0 Отговор
    За Китай да заминават сега е топ дестинация
  • 4 Значи Байо🐇

    1 0 Отговор
    То хубаво продавай, ала колко ще вземат за Т
    тея куци коне.