Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 13:22 2 787 7

Стоичков с предложение за важна промяна на ВАР

  • христо стоичков-
  • вар-
  • var-
  • футбол

В стаичката трябва да има най-малко двама футболисти

Стоичков с предложение за важна промяна на ВАР - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков не е напълно доволен от работата на системата за Видеоасистент рефер (ВАР), която помага на съдиите при взимането на дискусионни решения. Българинът даде идея за една промяна:

“В стаичката трябва да има най-малко двама футболисти - по един защитник и един нападател. Ние, футболистите, знаем каква е ситуацията на терена при такива проблеми. Сега в стаичката седят бивши съдии, които не са се справяли с работата по време на мач”, коментира той в ТВ шоу в Еквадор.

Голмайсторът на Мондиал’94 коментира кариерата си на футболист. “Радвах се на годините си в Барселона като малко дете! Сега парите убиват футбола. Всеки трансфер е като игра на шах. Най-важният въпрос е колко пари ще донесеш. Само тогава купуваш”, добави Стоичков, цитиран от bTV.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    6 5 Отговор
    Защото съдиите не знаят каква е ситуацията на терена. За разлика от вас футболистите те поне са образовани. Иначе ако искаме да има екшън и бой в стаичката , идеята никак не е лоша!

    Коментиран от #7

  • 2 ДДРОнег

    3 7 Отговор
    Абе ристю, глей си там старините и не се занимавай повече с футбол !!!
    Освен да риташ с крак, с глава да мислиш не ти се удава !!!
    Значи искаш защитник и нападател , а ???!!!
    Ами вратар не трябва ли ???!!
    Ами халф, ами резервен играч, ами треньор ???!!!
    Ако искаш една работа да не стане - правиш комисия и работата запецва - колкото повече хора, толкова по-бавно ще става, акакто забеляза и предния коментиращ, и до бой може да се стигне в стаичката !!!
  • 3 Независим

    6 6 Отговор
    Относно парите питам,а ти за какво играеше бе шубек?
  • 4 Гачо Бачов

    4 3 Отговор
    Голем си, Ицка, много голем. Ама това не ти пречи да се пльоснеш понякога по корем на циментъро..
  • 5 Набирам и_диоти за ВАР

    4 3 Отговор
    Солидно заплащане. Ако го докарате дотам и Стоичков да дава акъл, ще има и бонуси..
  • 6 миш

    1 2 Отговор
    Най-голямата глупост е въвеждането на ВАР.Пуснете да свири Робокоп.Това е спорт и правилата са измислени за тази игра.Утре ,ще измислите да пазят двама вратари едновременно за по-интересно.Ако искате да въвеждате всевъзможни глупости,просто си измислете нова игра и ново име.Такива величия са играли без ВАР,сега не могат да играят примерно Витоша и Септември без ВАР.
  • 7 Ново

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    Стоичков е прав 11отединия отбор 11от другия според ситуацията кои с кои се сбъснат /в стаята да я отиграват/ и други 5съдии да гледат и 3души жири