Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 13:42 2 062 6

Валери Божинов подписва с Катаня

  • валери божинов-
  • катаня-
  • футбол-
  • италия

Божинов не пропусна да поздрави феновете на Левски, които се активизираха в подкрепа на клуба

Валери Божинов подписва с Катаня - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Валери Божинов обяви пред Gong.bg новия си отбор. Той заяви, че утре пътува за Италия, където ще мине медицински прегледи и след това ще подпише с Катания.

Божинов не пропусна да поздрави феновете на Левски, които се активизираха в подкрепа на клуба.

"Може да се каже, че вече имам нов отбор. Утре пътувам за Италия, за да премина медицински прегледи в Катания. След това ще подпиша договор с този популярен отбор. Всичко стана доста бързо. Обади ми се братът на треньора и ми каза, че много ме искат. Все пак аз го познавам от Парма и Лече. Каза ми, че на мачовете на отбора има по 10-15 хиляди души и аз ще вдигна още повече интереса. Нищо, че в момента отборът се намира в Серия "С". Това е голям клуб", заяви Божинов.

"Поклон пред "Синя" България заради това, което прави за Левски. В този тежък за клуба момент за пореден път стана ясно, че Левски е над всичко и всички. Обичам феновете на Левски. Очаквам моят любим отбор да победи ЦСКА", добави нападателят.

"Какво означава дали имам амбиции отново да играя за България? Готов съм, стига Дерменджиев да прецени. Това е негово решение. Аз като българин много искам България да се класира на Европейското първенство", завърши Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корадо Катани

    4 2 Отговор
    Повърхностни рани...!
  • 2 Цецо

    4 3 Отговор
    Явно в Пескара бързо-бързо са се ориентирали какъв играч е, та навреме са се отказали... :))))
  • 3 ДДРОнег

    7 2 Отговор
    Сега вече кат' подписа, ще спрете ли да пишете за него ???!!!
  • 4 677

    6 3 Отговор
    Ама за готвач ли подписва

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "677":

    Готвач е един друг той готви оранжеви супи и ви ги дава да духате.
  • 6 Божинката

    3 0 Отговор
    На да ви е яд! Тръгвам за Италия! Тва лято ще ме вземат в Ювентус! И догодина ще видите огненото нападение Роналдо-Меси- Божигол! Ще стана 8 пъти голмайстор на света, ще взема 8 златни топки! Ще взема 8 шампионски титли, ще стана европейски и световен шампион с България! И на 52 като окача обувките, ще оглавя българския футбол или българската държава!