Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 18:21 1 752 3

Левски продава Паулиньо за 1.8 милиона евро на Динамо Киев

  • паулиньо-
  • левски-
  • медии-
  • трансфер-
  • сума-
  • динамо киев

Украинските медии твърдят, че бразилецът ще напусне Левски

Левски продава Паулиньо за 1.8 милиона евро на Динамо Киев - 1
Снимка: БГНЕС

Атакуващият футболист на Левски Паулиньо отново се явява опция за Динамо Киев, отбелязва спортния сайт "sport.ua" в Украйна. Таблоидът в страната се позовава на интервюто на изпълнителния директор на "синия" клуб Павел Колев, който обширно пред Дарик радио каза, че Левски би разгледал оферти за своите играчи предвид факта, че клубът е в тежко финансово състояние.

Медията отбелязва, че в много страни трансферният прозорец е затворил, което дава предимство на Динамо Киев. Украинският гранд имаше известен интерес към бразилеца в началото на януари, но до отправено официално предложение, така и не се достигна.

Колегите допълват, че Паулиньо може да играе на всички позиции в атака, а евентуален трансфер ще струва 1,8 милиона евро. Кариоката е познат в Украйна, тъй като бе част от Зоря Луганс от 2016 до 2018 година преди да се озове в Левски. През настоящия сезон Пауло Виктор де Менезеш Мело има 24 мача във всички турнири, реализирайки 8 гола и добавяйки 4 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станчо

    4 7 Отговор
    Един имаше да играе и вие го продавате. Ама другите не струват, те само като се купуват имат високи цени, как ще се усвои материала иначе...

    Коментиран от #2

  • 2 Последния софиянец

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Станчо":

    А какво искаш? Да закрият клуба ли?
  • 3 Порно

    1 3 Отговор
    Мечтите са безплатни. При тоя висящ фалит никой не е луд да им даде толкова.