Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 12:05 1 874 3

Верстапен и Хамилтън са в ''студена'' война

  • f1-
  • верстапен-
  • хамилтън-
  • нападки

Напрежението расте преди старта на сезона във F1

Верстапен и Хамилтън са в ''студена'' война - 1
Люис Хамилтън, снимка: Мерцедес

Люис Хамилтън смята, че коментарите на Макс Верстапен, че британецът никога не е поставян под напрежение и може да бъде победен, са признак на слабост, предава Clubs1.bg.

Пилотът на Ред Бул каза, че в последните години Хамилтън реално е разполагал с най-добрата кола, но той не е господ и с достатъчно конкурентен автомобил може да бъде детрониран.

Днес Мерцедес представи официално новия си болид W11 на Силвърстоун, след което имаше и шейкдаун.

Запитан какво смята за коментарите на съперниците, Хамилтън отговори: „Намирам ги за забавни. Аз винаги съм бил известен с това, че говоря с представянето си на пистата. Често считам такива коментари за признак на слабост.“

Хамилтън заяви още, че е впечатлен от това как в Мерцедес запазват мотивацията си да побеждават всяка година, въпреки че спечелиха титлите за последните 6 сезона.

Ботас от своя страна обясни, че създаването и развитието на една нова кола никога не е лесен процес. По думите на финландеца, за него се изисква голямо усилие на всеки един член от тима.

Валтери вчера първи кара колата на Силвърстоун. След него това стори и Хамилтън. Ботас обясни в тази връзка, че тази година шейкдаунът е още по-важен заради по-малкото дни зимни тестове. Тази година те ще са общо 6 спрямо 8 в предните години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 3 Отговор
    Ами Макс е прав, Хамилтън е добър, но няма реална конкуренция. Мерцедес бяха най-добрите коли откакто влязоха турбо-двигателите. Една последните две години се вижда някакъв напредък и изравняване на силите откъм коли. Много по-добро пилотиране се вижда при Макс, той успява да спечели повече време и повече позиции на пистата с кола, която видимо е по-слаба от водещите, това става със смелост и умения, а не с идеална кола. Същото беше и с Шумахер, колата му бе много добра, не че той не бе добър пилот, но когато от нищо правиш нещо, както е Макс, според мен тогава е голямо майсторство.
  • 2 Night Rider

    5 1 Отговор
    Всъщност мангото кара много добре, най-добрата кола е само бонус, не съм му особен фен, но наистина е талант, Макс вече ще е 5-6та година в спорта и започва да навлиза в графата на "вечните надежди". От младите единствено Леклер може да спре черния и Ръсел, но Ръсел не е в добър болид. А също така Ръсел е пердашил повечето от младите в момента, той е скрития талант. А колкото до черния, нека не забравяме как мачкаше Алонсо още в дебютната си година

    Коментиран от #3

  • 3 факти

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Night Rider":

    Кара добре когато е с добрата кола мангото.Когато ред Бул бяха силни манго нищо не правеше.Нико Розберг също нарита мишока въпреки че Мерцедес го бутаха напред. Миналата година когато получи малко по-добра кола Верстапен също му показа как се кара.