Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 10:26 734 1

Тити Папазов: Левски е събирал дарения през 1930-а и 1935 година

  • тити папазов-
  • левски-
  • футбол

От мъката може да стане нещо хубаво

Тити Папазов: Левски е събирал дарения през 1930-а и 1935 година - 1
Снимка: БГНЕС

Кампаниите за набиране на средства за Левски датират още от 30-те години, обяви треньорът на баскетболния Левски Лукойл - Константин Папазов, който вчера дойде на "Герена".

"Не е важно колко пари има в урните. 15 февруари може да се окаже велика дата в историята на клуба. Левски трябва да се гордее с феновете. От мъката може да стане нещо хубаво. Не трябва да остава и грам съмнение, че Левски ще се спаси. Клубът е събирал дарения през 1930 година, а след това и през 1935-а. Има документи. Помагали са повече богати хора. Всички обаче са били свързани от една идея и са живеели с нея", каза още Тити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бокси

    1 1 Отговор
    Просяци