18 Февруари, 2020 12:18 2 146 1

Левски искал 4 милиона за 48-килограмов играч с мокри дрехи

  • венци стефанов-
  • славия-
  • левски

Когато изкарат футболист като Стоичков, тогава да искат толкова пари

Левски искал 4 милиона за 48-килограмов играч с мокри дрехи - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, за пореден път се нахвърли върху Левски. Той заяви на пресконференция, че е несериозно "сините" да искат четири милиона за футболист, който е 48 килограма с мокри дрехи.

"Левски иска четири милиона за свой футболист, който е 48 килограма с мокри дрехи. Това няма как да стане. Христо Стоичков бе продаден за толкова пари. Когато изкарат подобен футболист, тогава да искат толкова пари. Ето, Славия си създаде играч и го продадохме в чужбина", заяви Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАПОЗНАТ

    7 2 Отговор
    Когато Чичовенцитата се махнат от футбола ни, тогава ще имаме успехи. Дотогава ще четем за субстанциите, които излизат от телесата им.