Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 12:38 588 0

Фабио Капело иска доживотни забрани за провинили се фенове

  • фабио капело-
  • футбол-
  • фенове-
  • расизъм-
  • наказания

Тези фенове трябва да са извън футбола, извън стадиона, цял живот - не за два, три мача

Фабио Капело иска доживотни забрани за провинили се фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национален селекционер на Англия Фабио Капело е на мнение, че феновете, които са признати за виновни за расово малтретиране на играчи, трябва да получат доживотни забрани да не посещават стадиони. Капело говореше вследствие на инцидента в Португалия в неделя, когато нападателят на Порто Муса Марега напусна терена, след като е заявил, че е бил обиждан от противникови фенове.

Бившият треньор смята, че настоящите наказания не са достатъчно ефективни.

„Някои фенове отиват на терена за това - те обичат да правят това. Тези фенове трябва да са извън футбола, извън стадиона, цял живот - не за два, три мача. Прочетох, че някой в ​​Италия"бил наказан" в продължение на четири години - не за цял живот. Невъзможно е тези хора да ходят по стадиони", заяви Капело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА