Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 13:59 10 095 15

Разкриха шокиращи заплати в Левски

  • левски-
  • заплати-
  • футбол

Венци Стефанов дори назова конкретни суми

Разкриха шокиращи заплати в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венци Стефанов, разкри шокиращи заплати на служители в Левски. Шефът на "белите" дори назова конкретни суми. Това той стори по време на днешната си пресконференция.

"Всеки един човек, който дава от себе си пари за спорт, аз лично много го уважавам. Когато ние взехме Славия, по това време президент на Левски беше Томас Лафчис. Човекът изпитваше сериозни затруднения и знаете как се бореше. След това при Грашнов беше по-различно, после Батков имаше инерция, но накрая и той изпитваше трудности. После дойдоха двама собственици, които имаха пари.

В Славия сме двама човека плюс секретарката. В Левски, гледам, са се нароили 30 треньори. Директорът получава 22-23 хиляди лева заплата. Други по 12-13 хиляди. Хората искат да видят отчетността, къде се дават парите.

В един момент се получава така, че нашите грандове имат една маса от чужди футболисти, които имат договори за по 20-30 хиляди евро на месец, не играят и ги гонят. После започват дела, осъждат ги и трупат дългове. Това е недалновидно ръководство. В случая не визирам ЦСКА. Там има човек, който държи нещата и се надявам, че няма да допусне това", заяви Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала чичо Венци

    50 9 Отговор
    Абсолютно е истина. Неможе отбора да е в финансова криза а да копуват разни кияци къде търкат пейките в реал Мадрид и Барселона или Милан Интер Псж Аякс Ред Булл Залцбург Манчестър Юнайтед Челси и тн. Но някви чиновници и бюрократи да взимат 10 000 и повече лв заплата и феновете викат дарявайте пари да помогнем на Пфк Левски. К*ра ми Янко не български футбол а пародия и Цирк. Хубавото е че като фалира Пфк Левски хиляди клесавци ще останат безработни. Аре чао.

    Коментиран от #4

  • 2 Стар Левскар

    24 4 Отговор
    Сума си и олигофрени преминаха през Левски! Как няма да се затрие отбора. Визирам ръководство и футболисти. Никой не мисли градивно, гледат си заплатата и какво има за крадене.
  • 3 Аз ако имах отбор

    35 5 Отговор
    Щях да сложа таван от 3000 лв заплата и щях да намеря българи които да играятт от любов към футбола не за парите въпреки че 3000 лв никой не взима почти от нормалните българи някой инжинере и тн единствено. И тия хора щяха да смачкат цялата черна кафява и шарена паплач която е въздух под налягане. Защото не го правят от любов към футбола а към парите. Великите играчи някога да не мислите че са взимали много пари. Не. И въпреки това са играли с сърце. Кви са тия 10- 15 000 лв заплата за разни мишки. С какво са ги заслужили.

    Коментиран от #5

  • 4 коригиерен

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Евала чичо Венци":

    *купуват
  • 5 коригиерен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Аз ако имах отбор":

    *със сърце

    Коментиран от #14

  • 6 ооо

    18 1 Отговор
    а завалиите събират дарения
    смешна работа
    да ги закрият сите отборчета и да се приключи
  • 7 Независим

    10 1 Отговор
    Това е точно така от тези ръководители,разграбване като за последно,а пък ние будалите се мъчим с мижавите си заплати да им платим тлъстите пачки с заплати на един от тях колкото на 100 фена от левски.Не ги ли е срам,да се откажат поне от една за да на заблудят поне,че са левскари,ама надали...
  • 8 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    ПРАВ Е... И Е ПРАВ !!! НО, ТОВА СЕ ПОЛУЧИ КАТО СЛЕДСТВИЕ ОТ ПОДКРЕПИТЕ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ФК "ЛЕВСКИ" -ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КС ГЕОРГИ МАРКОВ !!!
  • 9 Чичо Венци

    0 1 Отговор
    Чичо Венциии, Чичо Венциии да ти бера лайкатаааа алеее алеее
  • 10 миш

    2 9 Отговор
    Заплатите ги плаща собственика,а не ти.Ако искате да давате 3000 лева заплата си направете ваш отбор.Абе,вие не разбрахте ли,че това е частна собственост и каквото иска собственика това ,ще прави,никои ви не пита.
  • 11 Кой68

    2 3 Отговор
    Да прав е Гарфилд-неадекватно високи заплати на треньори и директори,а и бройката им.Но защо "Славия"не помирисва EU турнири от години след като при него всичко е супер?Може би Маджо е причината?

    Коментиран от #12, #13, #15

  • 12 Чак

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кой68":

    пък от години...Нали преди година и половина Славия играха за уефа, а тогава Левски отпадна от Вадуц...
  • 13 Абе пич

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кой68":

    кви са тия EU турнири? Неква нова директива на европейския съюз?
  • 14 Един дет бе параноик като тебе

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "коригиерен":

    *коригийрен... Стига преправя, ами вникни в смисъла, защото дори и от едно дете има какво да научиш. А тези хора са направо диаманти. Мислите са най-важно. Хубави мисли - хубави хора.
  • 15 Щото

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Кой68":

    хем гледат да изграждат състава от млади футболисти (като изключим един почти куц Петков, дет обаче по-варди от сръбските ментета), хем ги и продават при първата оферта, почти на безценица. Този отбор вечно няма рутина и опит. Политиката не е да изградят силен отбор, а дават път на твърде младите. Това не е лошо, но в един силен отбор баланс има, само когато има от всичко поравно. Но като се замислиш, ние футбол нямаме, така че, нека младите трупат опит.