Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 08:39 1 474 2

Аматьори в Италия не пускат защитник в националния ни отбор

  • петко христов-
  • национален отбор-
  • контрола

Получи покана за контролата на "А" тима ни срещу Беларус

Аматьори в Италия не пускат защитник в националния ни отбор - 1

Централният защитник на младежкия национален отбор на България Петко Христов, който итрае в трета дивизия на Италия, получи покана за контролата на "А" тима ни срещу Беларус, но има вероятност да не бъде пуснат от клуба си.

Причината е, че мачът ще се играе на 26 февруари, а това не е на официална дата на ФИФА или УЕФА. Клубният му отбор Бишелие заема 17-о място и се бори да не изпадне.

Медиите в Италия съобщиха новината за повиквателната на 20-годишния Петко Христов, а БФС очаква отговор от Бишелие, след като Михаил Касабов е изпратил писмо-молба до италианския клуб.

До момента юношата на Славия не е викан в "А" тима на България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахахх

    2 0 Отговор
    Абе , и аз в Италия джиткам събота и неделя за едни аматьори почти като тия даже може и да сме по добри да не ме викнат в национала след някои ден ..... хахахахах тия до там ли я докараха да викат от аматьорските отбори ......
  • 2 1926

    2 0 Отговор
    В Италия професионалните дивизии са 3
    Серия А, В и С .
    Въпросният отбор е в Серия С.