19 Февруари, 2020 10:23 1 082 5

Близо година ас на ЦСКА чака български паспорт

  • цска-
  • евандро-
  • футбол-
  • паспорт

Засега нещата по изваждането на документа са в застой

Близо година ас на ЦСКА чака  български паспорт - 1
Снимка: БГНЕС

Близо година фланговият футболист на ЦСКА Евандро очаква развитие около получаването на български паспорт. Засега нещата по изваждането на документа са в застой, пише "Тема Спорт".

“Червените” дадоха заявление за наш паспорт на бразилеца още през пролетта на миналата година. Според запознати цялата документация е била внесена в съответното деловодство на малко по-късен етап. Отделно е имало и бюрократични забавяния в системата.

Както е известно, “червените” имат четирима играчи с паспорти извън ЕС, а в групата за мачовете могат да попадат само трима. Освен Евандро без европейски паспорти са още Али Соу, Жеферсон и Денис Давидов, който не намери място сред 18-те за дербито с Левски. Българско гражданство преди няколко години получи Рафаел Енрике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    3 2 Отговор
    Никога не трябва да се дават паспорти на чужденците , защото това веднага закотвя на резервната скамейка някой млад български спортист.
  • 2 ЗАПОЗНАТ

    2 2 Отговор
    Брат ми, на тая снимка си излязал като циганин.
  • 3 Джоко

    0 2 Отговор
    Българин от джунглите на Амазония!
    Ass- пълен при това!
  • 4 Оо та много ли му е

    0 0 Отговор
    А ние и да работим в ЕС, как чакаме поне по 5 години. Тия пък много на тънко са свикнали да минават.
  • 5 Независим

    2 1 Отговор
    Малий ,то тоя изобщо не трябва да му дават гражданство,той чакал.За какво са ни такива присадени дето гледат само изгодата до като са тук и после те забравят или само за да се броим за повече българи...