Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 16:59 959 3

Върба: Ако ни е страх, няма смисъл да излизаме срещу Интер

  • интер-
  • очаквания-
  • страх-
  • мотивация-
  • лудогорец-
  • върба-
  • лига европа

"Те ще хвърлят най-доброто срещу нас, защото мачът им е важен", смята треньорът на Лудогорец

Върба: Ако ни е страх, няма смисъл да излизаме срещу Интер - 1
Снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба бе доста уверен преди срещата на тима срещу Интер от 1/16 финалите в Лига Европа. Новият наставник каза, че няма да се примирят с ролята на фаворит на "нерадзурите", като Интер ще излезе с оптимален състав. Върба завърши, че ако има страх, то по-добре да не се излиза на терена:

"Разбира се, чака ни тежък мач със силен европейски отбор като Интер, но не искаме да оставим напълно ролята на фаворит и дано го покажем на терена. Надявам се да изиграем добър мач. Имаме известни проблеми с някои играчи, моля да ни извините, но няма да го споделим с вас"

"Във вестниците и новините може да се пише всичко, но вярвам, че Интер ще подходи много сериозно и ще извади най-оптималният състав, защото за Интер мачът е важен. Мисля, че няма нужда да ги мотивираме, защото самото име Интер е мотивация за всеки футболист. От друга страна, знам, че Лудогорец не се плаши от такива съперници, играл е много подобни и сме готови. Винаги се старая върховата форма на отбора да е в най-правилния час от сезона. След последния мач с Братислава и Ботев Враца, видях, че се доближаваме до върховата и оптимална форма, така че мисля, че ще го видим утре."

"Чак да се плаша от имената, не. Респект и уважение. Ако ни е страх, няма смисъл да излизаме" завърши Павел Върба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    0 3 Отговор
    То и да не ви е страх, пак няма смисъл :D

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Запомни

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Ето защо си във вицовете за Иванчо и Марийка.