Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 18:58 1 216 5

Павел Колев: Нито една стотинка от даренията няма да отиде за заплати

  • нап-
  • задължения-
  • левски-
  • колев-
  • пари-
  • разпределение-
  • кампания-
  • заплати

"Ако хората продължават да ни подкрепят по начина, по който го правят в момента, ние ще завършим сезона без проблем", заяви Колев

Павел Колев: Нито една стотинка от даренията няма да отиде за заплати - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори за събитията в клуба, даренията от феновете и събраните средства до момента. Колев даде яснота, кои приходи за какво ще бъдат предназначени и кога ще бъде преведена част от заплатите на футболистите.

"Нито една стотинка, която хората даряват за Левски в момента няма да отиде нито за заплати, нито за каквито и да било други разходи, освен да се покриват задълженията към НАП. Всяка информация относно даренията и сумите, събрани от феновете се публикува".

"Не аз съм този, който е направил нещо. Хората, които даряват всеки ден, хората, които си купуват абонаментни карти, фланелки - това са хората, които спасяват Левски в момента. Затова ние, ако не днес, то най-вероятно утре, ще преведем на футболистите някаква част от заплатите, благодарение на тези хора. Които са си дали от заплатата, дали са си от джоба пари, за да може Левски да просъществува в този месец нормално. Това е истината. И аз нищо кой знае какво не съм направил, освен да давам отчетност на хората", заяви Колев.

"Към днешна дата, ако хората продължават да ни подкрепят по начина, по който го правят в момента, ние ще завършим сезона без проблем. След това вече ще седнем да мислим какво точно трябва да направим".

Ние в момента вече нямаме аналог в българския футбол с продадените абонаментни карти. Хората са много искрени, когато правят даренията си", завърши Павел Колев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Народа

    1 2 Отговор
    Хайайайайайайайайа
    Кажете едно гоюямо благодаря на САЩ,Доган, бате Бойко и Валерката. Това е триото което ви докара до тук. Хахахаха
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Независим

    6 1 Отговор
    А бе то хората дават ама искат и резултати,а че до сега нищо кой знае какво не сте ннаправили си прав.Но ще стане лошо ,ако продължите нищо да не правите и да чакате само да ви спасяваме...

    Коментиран от #5

  • 4 Рзг

    2 0 Отговор
    Две партии плащат сметката в момента! Всички се сещат кои са те! А уж
    феновете събрали парите ;) Единия адвокат на едната партия даже днес
    каза колко е тяхната вноска - 150 000 месечно! И другия лицето на
    другата партия каза че до лятото ще внасят "дарение" и те със същата
    вноска ;) И после не били отбора на всички власти ;)
  • 5 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Независим":

    Трябва да си много зле, че да даваш пари за фалирал частен клуб, за да могат директорите да си покучават 4 цифрените заплати.
    То поне да имаше резултати, а то трагедия.