Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 16:18 848 0

Бъдещето на Неймар става ясно след края на сезона

  • неймар-
  • сезона-
  • преговори-
  • договор-
  • псж-
  • барселона-
  • меси-
  • отношение

Фактор за решението на бразилеца ще е представянето на ПСЖ в Шампионска лига този сезон

Бъдещето на Неймар става ясно след края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Неймар в Пари Сен Жермен ще бъде решено след края на сезона, информира авторитетното френско издание „L’Equipe“.

Според информацията, относно решението на Неймар ще повлияе представянето на Пари Сен Жермен в Шампионска лига.

От много важно значение за бразилеца е и отношението на клуба към него. 28-годишният футболист се изказа изключително остро по адрес на клуба и на старши треньора Томас Тухел след загубата от Борусия Дортмунд с 1:2 в първия осминафинален двубой от Шампионска лига.

Преговорите между Неймар и Пари Сен Жермен за продължаването на договора на футболиста на този етап са прекратени. Бразилецът има договор с парижани до лятото на 2022 година.

Според „L’Equipe“, думите на Лео Меси в интервюто за „Mundo Deportivo“, където той казва, че „Неймар няма търпение да се върне“, не отговарят на настоящата реалност. Близки до бразилеца твърдят, че думите на Меси „не са верни“. Все пак обкръжението на Неймар не крие, че бразилецът има голяма привързаност към Барселона и бившите му съотборници.

Според антуража на Неймар, 28-годишният футболист в момента е концентриран върху представянето си за Пари Сен Жермен и едва след края на сезона ще говори относно своето бъдеще. Тогава бразилецът ще вземе решение дали ще поднови преговорите с френския клуб за продължаването на контракта си или ще настоява за свое завръщане на „Камп Ноу“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА